MVP České Budějovice

26.04.2014 05:00

Vyrazili jsme na výstavu do Českých Budějovic. V Budějovicích se nám líbí, je to vždy příjemná výstava. Finn a Baahir měli od rána dobrou náladu, a to se projevilo i v kruhu, kdy si Finn odnesl známku Výborný 1, CAC, a nejlepšího psa plemene (BOB). 

Po posouzení jsme se šli projít mezi stánky, koupili pár věcí, najedli se a čekali s Finnem na závěrečná kola. Bylo krásné počasí a tak jsme nikam nespěchali.

Do haly Z, kde se konají závěrečná kola jsme raději přišli brzy, abychom pro nás měli alespoň trochu místa. Neuznaná plemena jdou vždy na řadu mezi prvními a tak nemusíme dlouho čekat.

Finn vbíhá do kruhu za Moskevským strážným psem, pan rozhodčí se u něj zastavil, prohlíží si ho...celou skupinu nechává ještě jednou proběhnout. A je tu vyhlašování od 5.místa. Při vyhlašování se na Finna ani jednou nepodívá. A je tu první místo - nervy pracují. :D Na prvním místě se umístil Jihoafrický boerboel!!! Wow! Panička má slzy v očích. Při pózování na bedně Finn paničku neustále pusinkuje, takže nemá žádnou pořádnou fotku. :D